Vakkundige meubelreparatie

Frederik Kamp is een vakman, dat merkt u wanneer u een kast of stoel ziet opleven als Frederik al zijn aandacht, ervaring en vakmanschap er inlegt. Een goede restaurateur herkent u aan de liefde en aandacht voor het antieke object. Naast ouderdom kunnen ook factoren als verhuizingen, temperatuursverschillen en luchtvochtigheid, een nadelige invloed hebben op de verschillende materialen. Het herstel van deze schade ziet Frederik dan ook als één van zijn belangrijkste taken.

De juiste kennis en expertise

Frederik Kamp heeft door zijn jarenlange werkervaring veel expertise opgedaan bij het uitvoeren van restauraties. Hierbij is zijn kennis van de vele materiaalsoorten van grote waarde. Wanneer u ons vraagt om een restauratie uit te voeren, zullen we eerst een uitgebreide inspectie uitvoeren en deze met u bespreken. Op basis van deze inspectie maken wij voor u een kosteloze en vrijblijvende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

U kunt bij ons terecht voor de restauratie van o.a.

  • schilderij-lijsten
  • stoelen
  • bronzen objecten
  • parketvloeren en lambrizeringen
  • ouderwetse betimmeringen in gebouwen

Naast bovengenoemde voorbeelden kunt u de vakmanschap van Frederik ook inzetten bij vergulden, metaalrestauraties en polijstwerk.

Wilt meer weten, neem dan contact met ons op.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op.