Wie is Frederik Kamp?

Frederik Kamp stamt uit een familie van handelaars en verzamelaars. Zelf is hij in de eerste plaats restaurator, maar daarnaast handelt hij ook in meubels, voornamelijk uit de 18e eeuw. Hij heeft een zwak voor Japans lakwerk, zoals dat in de 18e eeuw verwerkt werd in Hollandse meubelen.

Opleiding en werkervaring

Frederik heeft een aantal verschillende opleidingen genoten om zich te bekwamen in het vak.  Industrieel meubelmaker aan de ambachtsschool in Rotterdam, Ambachtelijk meubelmaker aan de ambachtsschool in Amsterdam (met antiekrestauratie als specialisatie) en het Westdean College in Engeland | Postgraduate Antique Restauration.

De nodige werkervaring heeft Frederik opgedaan bij één van de grootste antiekrestauratie ateliers in Amsterdam. Daarna is hij als zelfstandig restaurator aan de slag te gaan en niet zonder succes. Frederik Kamp werkt voor de Tefaf, de Pan en Art & Antiques Fair ‘s-Hertogenbosch.

Met deze ervaringen was het niet meer dan een logische stap om als 3e generatie antiquair aan de slag te gaan. Veel liefhebbers hebben reeds kennis kunnen maken met Frederik op Art Antique Utrecht.

U kunt voor een nadere kennismaking ook terecht op Buitenplaats Marienhof in Maarssen. In dit fraaie gebouw uit de 17e eeuw heeft Frederik zijn winkel ondergebracht. Deze winkel is op afspraak door u te bezichtigen.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op.